28 Kasım 2014 Cuma

Diy Craft Kalemlik Kitaplarıma ceket Organizer


Sanrım bu craft olayına takmış durumdayım. İnternetin başında pinterest te turlar atarak bunlar gibi yüzlerce örnek inceledim.Çok eğlenceli işler ortaya koymuşlar bende denemek istedim sonuçlar aşağıda.


Bu kalemliği eşime diktim.Kendisi bana nasıl bir şey istediğini; parantez içinde de kendisine hiç bir şey dikmediğimi de vurgulayarak bu kalemliği dikmemi istedi.Sonuç olarak kendisinin bana tarif ettiği kalemlik aslında bu değilmiş. Ben hiç anlamamışım ama genede beğenmiş miş ve de kullanacakmış sağolsun. Dikimi çok kolay kalıp çıkarmanıza bile gerek olmayan bir diy  projesi, özellikle yeni yıla girerken yakınlarınız içinde güzel bir hediye olabilir diye düşünüyorum.



  Bu kalemliği de kızım için diktim.Boya kalemlerini koydu ve de çok sevdi.Kendisi bu sene birinci sınıfa başladı.Aslında yanlış oldu biz ailecek birinci sınıfa başladık.Bu kadar zorlu bir dönem olacağını hiç tahmin etmemiştim.Okuma ve yazma öğrenmek bayağıda zor bir şeymiş.Okuma yazmayı bizim gibi '' Ali topa bak yada Ali ip atla '' şeklinde öğrenmiyorlar.Ses temelli öğreniyorlar.Bunu neden yazdım sebebi yanlışlıkla kapının önünden geçen biri ders çalışma saatinde bizim çıkardığımız sesleri dinlese içeride nasıl bir enteresan işler döndüğünü anlamakta güçlük çeker.Sınıf öğretmenliği işini çok da ciddiye almazdım fakat şu an tüm sınıf öğretmenlerinin önüne serilesim var.Yaptıkları iş ne kadarda zormuş.Kendilerini ayriyeten tebrik ediyor ve önlerinde eğiliyorum.Bana bir tanesi çok gelirken onlar onlarcasıyla ilgileniyorlar.


Bunlara kitap ceketi diyesim var.Pinterestte çok güzel örneklerini gördüm.Bende denemek istedim.İlk denediğim bir iki tanesi gerçekten çok kötüydü.Ama sonra biraz zor olsa da çözdüm.Sanırım bunları arkadaşlarıma yeni yıl hediyesi olarak güzel bir pakette vereceğim.

Ve son olarak bunu da kızımın öğretmenine öğretmenler günü hediyesi olarak diktim.Küçük hanım hediye olmadan okula gidemezmiş sınıf olarak alınan hediyeyi kendisi vermeyecekmiş kendisi hediye verip öğretmenine sarılmak istiyormuş falan filan.Bunu 23 kasım akşam geç saatte söyleyince aklıma gelen çözüm bu oldu.Sağ olsun pinterest gir fikir al ve de dik.Neyse hanımı eli boş göndermedik ve de kendisi öğretmenine sarılıp hediyesini verebildi.

6 yorum:

  1. Ellerinize sağlık güzel paylaşımlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Dikmesi çok eğlenceli diy projeleri idi. Beğenmenize çok sevindim.

      Sil
  2. Bayıldım. Çok yeteneklisiniz. Blog keşif etkinliğinde rastladım bloğunuza. Hemen uğradım. Çok güzel bir manzarayla karşılaştım. Tebrik ederim. Ben de bloğuma bekliyorum sizi. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim bende sizi takibe aldım . sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  4. Pinterestte ben de çok gezerim,gerçekten iyi ki var :)
    Çok beğendim,çok güzel olmuşlar,ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil