6 Temmuz 2015 Pazartesi

MAKSİ ETEK DİKME ETKİNLİĞİ


Sevgili  Funda Çağlayan'ın düzenlediği maksi etek dikiş etkinliğine katılacağımı bloğunda belirtmeme rağmen postu hazırlamam biraz geçikti . Ben eteklerimi diktim. Dilerim amaca hizmet ederler. Ve de dikerken çok ta keyif aldım. Aynı keyfi giyerken de almayı umuyorum. 




Hazır başlamışken diktiklerimi de ekliyeyim, bu iş tam olsun


Eteğin kumaşı penye. Dikimi de bir o kadar rahat. Eteğin üzerinizde varlığı yokluğu kadar rahat. Gerçekten çok hafif oldu. Bu kadarını beklemiyordum. Ben çok beğendim.Tabi ki jiponsuz  giymemek gerekiyor.Penye tüm bedeni sarıyor. Ve de pek de hoş olmayan görüntü ortaya çıkabiliyor:)))




Ekose son dönemde dikiş dikerken en fazla tercih  ettiğim kumaş.Çok severek dikiyorum.Eteğin çok bir özelliği yok. Belden büzgülü kemerli.Arkası fermuarlı. Farklılık olarak iki köprü arasından geçen kuşağı.





Bu etek maksi değil ama dayanamadım paylaştım.Boy olarak ayak bileklerinde olmasa da maksiye yakın sayılır.Kalıp olarak kalem etek kalıbı kullandım. Farklılığı ön parçaya ilik patı ekleyerek önden düğmeli etek yaptım.Bu fotoğrafta da fark-edileceği gibi ekoseyi seviyorum:))


Sanırım bu kadar. Sevgiyle kalın












19 yorum:

  1. Kareli kumaşı çook sevdiğin belli olmuş :) kareli ve desenliyi birleştirmen de çok güzel ve uyumlu olmuş,iki farklı kareli de çok güzel görünüyor :) ellerine sağlık çok yakışmış ...Ben de bitirdim ama henüz fotoğraf çekemedim ...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz abartmış olabilirim:))) Çok teşekkür ederim. Sizinkileri sabırsızlıkla bekliyorum . Ve de tebrik ediyorum. Stil danışmanlığı; önemli bir teklif almışsınız. yolunuz açık olsun. Bu arada çok doğru bir insanı bulmuşlar:)))

      Sil
  2. Kareli favorim,çok beğendim ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:))) Kareliyi ben de sevdim.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  3. Kareli etek çok güzel olmuş. Penye eteğinizin modelinden ben şifon olarak diktim. Fotğraflayabilirsem yayınlayacağım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Sizin eteğinizi de çok merak ettim.Sizin de ellerinize sağlık.

      Sil
  4. Öncelikle etkinlik paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Eteklerinizi hızlı bir şekilde bitirip fotolarını gönderdiğiniz içinde tebrik ediyorum. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim bu güzel etkinlik için.Ve de beğeniniz için çok teşekkürler

      Sil
  5. Hepsi de birbirinden güzel. Elinize sağlık. Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Hepsi sahane gorunuyor ama benimde herkes gibi karelide gozum kaldi, ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  7. merhaba ...size funda hanımın etkinliğindeki modellerinizin altındaki linkten ulaştım ellerinşze sağlık herbiri çok şık ben daha amatörce takılıyorum yani yeniyim sizlerden fikir alacağım çok şey var takipteyim sizide beklerim http://ayselmelike.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Tanıştığımıza memnun oldum. Ben de sizi takibe alıyorum. Sevgiyle kalın.

      Sil
  8. Merhabalar, ben de sizi etkinlik sayesinde keşfettim, paylaşımlarınızı çok beğendim. takipteyim, bana da beklerim.
    http://hobylst.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Elbette size de gelirim:)))

      Sil
  9. Daha once yorum yapmıştım ama bir daha yapayim.özellikle siyah beyaz en alttaki eteginize bayıldım, iyi günlerde giyin

    YanıtlaSil
  10. Daha once yorum yapmıştım ama bir daha yapayim.özellikle siyah beyaz en alttaki eteginize bayıldım, iyi günlerde giyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Beğeninizi çok ciddiye alıyorum.

      Sil