13 Ağustos 2015 Perşembe

SİYAHLA BEYAZ AŞKINA

12/08 Benim doğum günüm. Yani dün benim doğum günümdü. Biz ailecek doğum günü kutlamayı da bilmeyiz, nasıl ki bayramları beceremiyoruz; doğum günlerini de pek beceremiyoruz. Sadece çocukların kalbi kırılmasın diye doğum günlerinde onlara bir pasta alıp ailecek kutluyoruz. Anlıyacağınız pek tatsız bir aileyiz biz:((( Her neyse sevgili eşim doğum günüm için ne istediğimi sordu. Hep sorar çünkü ne alacağını bilemez.Çiçek alamaz çünkü bendeniz çiçekten anlamaz. Onlara bakamaz.Arkadaşlarımın evlerini süsleyen özel gün orkidelerine bakar iç geçiririm lakin benim elimde çiçekler solar. Evimize yeni taşındığımızda bir coşkuyla fesleğen almıştım. Renkler önemli ya kendilerine bir de sarı saksı. Fesleğen denilen güzelim çiçeği girişteki tuvalete güzel koksun aynı zamanda dekoratif olsun diye koyarsan iki gün dayanmaz. Dillerinden anlamak lazım. Ben pek anlaşamıyorum. Buket çiçek ise hiç olmaz onu vazoya koyacaksın. Evde bir kere vazo yok. Olmadı bir şeyin içine koy. O orada kuruyacak ve tozları dökülmeye başlayacak mümkün değil katlanamam. Azıcık obsesif karakterim buna müsaade etmez.Her neyse sonuç olarak bu sene bana doğum günü hediyesi alınmadı. Azıcık bozulmadım desem yalan olur ( çok bozuldum).Ha bu arada ben pasta da sevmem. Pasta hiç olmaz.Teknik olarak sakin bir doğun günü geçirirken kapı çaldı ve arkadaşlar ellerinde çiğ köfte doğum günü kutlamaya gelmişler. Lakin ben çiğ köftede sevmem. Ben de hiç bir şey sevmiyor muşum. Ben olsam kendime katlanamam vallahi. Ama güzel bir akşamdı çiğ köfteyle yeni yaşıma girdim. Arkadaşlarımın hatırlayıp gelmeleri bile sadece yeterliydi.Fakat kendilerine en kısa zamanda doğum günlerinde karşılık olarak kokoreç yaptırılıp gidilecek bu da buraya not olarak düşülsün .Gelelim asıl konuya eşim ve ben siyah ve beyaz gibiyiz. Hem fiziksel hem de karakter. O ne kadar sakin bir insansa ben o kadar heyecanlıyım. O ne kadar kontrollüyse ben o kadar sakarım.Birbirimize hem hiç benzemeyiz hem de çok benzeriz.Kesinlikle konudan sapıyorum doğum günü gecesine dönmem lazım. Gece iki de yattık. Ben kitaplığa gidip okumak için kitap aldım. Kapağını açtım ilk sayfada sevgili karıma Haziran 2015 yazıyor.Tekrar baktım ikinci el bir kitap mı diye . Hayır iki ay önce bana aldığı kitabı şans eseri doğum günümde elime almış ve okumaya başlamış oldum. Hiç ummadığım bir anda eşimden bana doğum günü hediyesi geldi. Çok sevindim. O kadar çok sevindim ki gözlerim doldu. Kadınlar tuhaf yaratıklar ufacık bir şey onları dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor. 


Doğum günüm aşkına diktiğim kıyafetleri de sergilemeden olmaz.



Kalıbını kendim çıkardım. Fakat çözülmesi gereken çok problemleri var. Pek beceremedim ya da istediğim gibi olmadı.Azimliyim sorunlarını en kısa zamanda çözüp yeniden dikeceğim.








Kalıbı Burda Vintage sayısından arkadan kapalı yırtmaçlı. Güzel bir model ben sevdim. Dikmeyi düşünenlere tavsiye ederim


Bu da boydan fotoğraf olarak gelsin











 Ve son olarak bu da benim doğum günü hediyem. Sevgiyle kalın.

16 yorum:

  1. Nice yıllara! Kıyafete ve hediyenize bayıldım! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Harika bir şey bu blog. Tanımadığınız insanlar kilometrelerce öteden doğum gününüzü kutluyor.Çok mutlu oldum:))

      Sil
  2. Nice mutlu huzurlu yıllara :)

    YanıtlaSil
  3. Hicbirseyi sevmeyen sana cigkofteli arkadaslardan sonra, koca kitabi feci guzel supriz olmus.:) Cok guzel, mutlu, saglikli yillar biriktir. Gonlundeki gibi bir omre sahip olman dilegimle nice yillara zor kadin!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika dilekler. Çok ama çok mutlu oldum. Sevgiler gönlü güzel kadın:))))

      Sil
  4. Selam Fatma bende seni yeni keşfettim ve diktiklerine bayıldım. Etekler,ceketler,maviler,ekoseler,helede kızlarına diktiklerin hepsi harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık. Güle güle giyin analı kızlı :)
    Ayrıca geçmiş doğumgününde kutlu olsun :

    YanıtlaSil
  5. Önce doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın yeni güzellikler getirsin. Sonra cicilerini güle güle giy. Sonrada bravo arkadaşlarına ne kadar inceler. Düşünmeleri yeter.

    YanıtlaSil
  6. Önce doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın yeni güzellikler getirsin. Sonra cicilerini güle güle giy. Sonrada bravo arkadaşlarına ne kadar inceler. Düşünmeleri yeter.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.Evet inceler valla:)))

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.Evet inceler valla:)))

      Sil
  7. Yazıyı niye geç gördüm bilemedim ama geç olsun güç olmasın :) Mutlu yıllar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet geç olsun güç olmasın:)) Çok teşekkür ederim.

      Sil