7 Kasım 2014 Cuma

Geçmiş güzel günler olur ki


Blog yazma olayına geç başladığım ve bu konuda acemi olduğum için, geçmişte diktiğim bazı parçaları buradan paylaşmakta bir sakınca görmüyorum.Lakin kalıp ve dikiş aşamalarını paylaşamadığım için birazda suçluluk duyuyorum.Keşke aşama aşama fotoğrafla saydım. Ama keşkelerle olmuyor. 

  
Bu parçayı dikerken eşim benimle hayli dalga geçmişti.Fakat ben kendisini ciddiye almayarak tüm dalga geçmelerine rağmen diktim.Bana clup tarzını hatırlatıyor.Fakat cesaret edip bir kere sosyal ortamlarda giymedim.Renklerinden dolayı birçok arkadaşıma iddialı geldi.Dikildiği gibi dolapta süs olarak yerini aldı.Belki bir gün cesaret eder giyerim.




















Kalem etekleri çok seviyorum.sanırım bütün bir yazı kalem etek giyerek geçirdim. İş yerinde de hem şık hemde rahat bir havası var. Ben özellikle kalem eteklerde diz altı boyunu çok seviyorum  o yüzden uzun dikmeyi tercih ediyorum.Bunu da ısrarla  çokta uzun olmayan boyuma rağmen yapıyorum.Malum kısa kadınlar bacak boyları uzun görünsün diye kısa etek tercih ederler.En kısa zamanda bir kalem etek dikip buradan kalıplarını ve dikiş aşamalarını paylaşacağım.Gerçi paylaşmayan kimse kalmamıştır.Bir ben eksik kalmayayım bütün mesele bu .

3 yorum:

  1. Ben etek giyemiyorum ama sana cok yakisiyor sevgili Fatma.Kusura bakma ben uzun sure siz / biz goturemiyorum :)) (ben de muruvvet bu arada :)) Etekler cok guzel ama ben ceketini cok begendim.Yakasini ayrintili goremedim ama fermuar bu cekete cok yakisirdi bence.Boyle giyemiyorsan fermuar takabilirsin.Kot pantolon duz beyaz/siyah tisortle harika olur.Bahar gelince bolbol giyebilirsin bence, tabi bu benim gorusum :)) herkesi zevkli farkli.En azindan ben olsam oyle yapardim deyip durumu kurtarayim bari :))

    YanıtlaSil
  2. Madem öyle siz biz yok.Sevgili Mürüvvet, benim mesafem don bir karakter olmamdan kaynaklanıyor bu konuda kusura bakma:)) ceketi hesaplamadan bir anda diktim.Önüne tek brit koydum ve bir düğme diktim.Hesaplamadan dikince ön biraz sıktı.O yüzden açık kullanıyorum.Ama dediklerinizi de ciddiye alıyorum bu arada beyaz tişörtü de çok severim her yıl en az 4- 5 tane alırım tabi ki ucuzundan.Ve de ayrıca samimi tavrınızı ve alçak gönüllü duruşunuzu çok sevdim.Bu dönemde böyle insanlar çok az.Sevgiyle kal.Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  3. Ceket derken benim aklım pazen cekete gitti.Diğeri için haklısınız kesinlikle fermuar şart.Lakin kısa bir süre öncesine kadar işimden dolayı hiç bir şeyin olmadığı gazetenin sabah yerine akşam arabasıyla geldiği bir yerde bulunduğumdan elimde o an için uzun fermuar yoktu.Bende buna rağmen diktim

    YanıtlaSil